Followers

Friday, 15 April 2011

PHOTOKELAPA .

HEHEHEHEHE ! dah lama gila aku tak update blog aku ni . bukan aku tak ada masa , cuma aku tak ada idea nak tulis apa kt POST baru aku . Banyak perkara yang telah berubah dalam diri aku . kadang-kadang aku macam tak perasan yg sebenarnye semakin hari aku semakin membesar dan fikiran aku semakin bertambah matang . Mungkin cuma perangai aku yg tak berubah kot . HAHAHAHA . 
Sekarang ni aku sungguh berminat dalam bidang FOTOGRAFI . Aku memang suka dalam bab edit-edit gambar ni . aku rasa sungguh tenang kalau aku dapat edit gambar orang . Kadang-kadang aku boleh lupa semua masalah aku dengan edit gambar-gambar orang .Mybe korang suma ingat kalau orang tu suka edit-edit gambar orang tu mesti ade KAMERA DSLR  kn ? tapi aku tak ada pon kamera tu . Mahal tu weyh . Kumpul duit setahun pon belum tentu dapat beli kot . Aku harap aku akan dapat memiliki kamera tersebut suatu hari nanti . Kat sini aku nak tunjukkan hasil kerja editing aku yang aku namakan PHOTOKELAPA .







Inilah semua hasil kerja aku . Ade banyak lagi . Tak muat aku nk letak semua kt sini . Kalau korang nak tengok . Korang boleh tengok kt FB aku . Ehh Shahrul . Kalau dah tengok tu jangan lupe like dan komen ye . HEEEEE ! bye !

2 comments: