Followers

Monday, 1 August 2011

Hari Kedua Puasa .

hai semua . hari ini second day kita puasa .blog aku dah berwajah baru kan ? pewwwit Ade sorang budak tu yang comel nak tolong editkan . Err Comels ke ? Ngee ;D Nia dia budak nya :
FARAH HARUN :)

semalam tade la penat sangat .alhamdulilah , aku dapat menunaikan ibadah puasa dengan sempurna .siap boleh main bola lagi dengan abang aku :)
mase dah berbuka , aku & family masih kat luar rumah lagi .lepas dengar azan , teros lari masuk . okayyy Excited :) memang sedap la kan nasi ayam mak aku masak semalam . harap-2 mak masak sedap lagi untuk hari ni :)
#puasa puasa jugak , solat jangan tinggal  Kbai :)


No comments:

Post a Comment